MediaWatch

Leder på filmskolen er blevet sendt hjem

Mangeårig leder af dokumentaruddannelsen på Den Danske Filmskole, Arne Bro, er i dag blevet hjemsendt. Ifølge rektor er der tale om en personalesag.

Elever på Den Danske Filmskole stod bag en fingeret begravelse i begyndelsen af året, der var en protest mod en række strukturelle ændringer på skolen, som rektor Vinca Wiedemann står bag. Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Siden 1992 har Arne Bro været leder for dokumentaruddannelsen på Den Danske Filmskole. Det sluttede i dag, da han er blevet hjemsendt af rektor Vinca Wiedemann. Det skriver Filmmagasinet Ekko.

Eleverne på filmskolen er blevet orienteret om udvisningen i en mail fra Vinca Wiedemann, der ikke vil uddybe baggrunden nærmere med henvisning til, at der er tale om en personalesag.

"Da det er en personalesag, kan jeg ikke komme ind på de nærmere omstændigheder på nuværende tidspunkt. Men jeg vil straks indkalde skolens forskellige afdelinger og elevgrupper samt vores formelle organer, så de kan få en mundtlig orientering. Jeg ved det er en meget alvorlig besked, som vil berøre jer alle dybt. Så snart der er en afklaring, vil I høre nærmere," lyder det i mailen, skriver Ekko.

Rektor på Filmskolen: Omlægning af uddannelse er min vision

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere