MediaWatch

European Film College får ny formand

Filminstruktør bliver ny bestyrelsesformand for filmakademiet i Ebeltoft, efter Henning Camre har valgt at træde ud.

Foto: Bidstrup Stine/Ritzau/Ritzau Scanpix

European Film College har hentet en ny formand ind til sin bestyrelse i skikkelse af filminstruktøren Ole Christian Madsen. Det skriver Kulturmonitor.

Han overtager posten fra Henning Camre, der har valgt helt at forlade bestyrelsen for filmskolen med hovedsæde i Ebeltoft.

"Det er et sandt privilegium at have Ole Christian Madsen som bestyrelsesformand her på European Film College. Hans stærke profil og internationale kompetencer kommer både studenter og lærere til gode. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Ole Christian Madsen, og på samme tid vil jeg gerne takke Henning Camre for at være en så betydelig og omsorgsfuld bestyrelsesformand i en årrække," udtaler rektor ved European Film College, Ellen Riis, i en pressemeddelelse, skriver Kulturmonitor.

Ole Christian Madsen er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole i 1993. Han har bl.a. været med til at lave film som "Nordkraft" og "Flammen og Citronen". Derudover tæller cv'et serier som "Rejseholdet" og "Taxa".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske dataværktøjer, coronaens ekko i regnskaber og et sommerbarometer, der fortsat svinger os igennem de lyse nætter. Kom med på en rundtur i ugens mediebegivenheder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs