MediaWatch

Kanalchef: P1 skal være sjovere

DR-kanalen må meget gerne blive sjovere, lyder det fra P1's kanalchef.

Foto: Janus Weile/DR

Lytterne må gerne trække på smilebåndet, når de hører P1, som "i et vist omfang taget alvoren for alvorligt."

Sådan lyder det fra DR-kanalens kanalchef, Thomas Buch-Andersen, der siddet på posten siden 1. februar, i et interview med Politiken. Adspurgt om P1 skal være sjovere, svarer kanalchefen:

"Meget gerne. For mig står oplysning på ingen måde i kontrast til at grine. Det, jeg lærte på "Detektor", var, at jo mere glimt i øjet, jo mere plads er der til at formidle komplicerede sammenhænge. Og jo mere kompliceret det bliver, jo mere underholdning skal der indimellem til at få folk med. Man må meget gerne trække på smilebåndet – og man må også gerne grine højlydt. Jeg vil meget gerne skabe et miljø, hvor det er en naturlig del af P1’s værktøjskasse," siger Thomas Buch-Andersen til Poltiken.

Kanalchefen kom fra et værtsjob på programmet "Detektor" overtog posten som kanalchef fra Anders Kinch-Jensen, der stoppede efter 14 år.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs