MediaWatch

P1-kanalchef: P1 skal være mere samtaleradio

Den nye chef for P1 vil styrke "den demokratiske samtale", men har ikke specifikke bud på nye programmer, der skal sikre den udvikling.

Janus Weile/DR
Foto: Janus Weile/DR

P1 fik 1. februar ny kanalchef, da den tidligere vært på DR-programmet "Detektor", Thomas Buch Andersen, satte sig i chefstolen. Til Kristeligt Dagblad siger han, at han vil dreje P1 ind på et spor, hvor samtale i endnu højere grad kommer i fokus.

"Det lyder for meget af støvet monologradio, når man siger 'taleradio'. Vi vil i stedet gerne styrke den demokratiske samtale, og det gør P1 allerede godt, men samtalen skal gøres endnu mere appellerende for lytterne," siger Thomas Buch-Andersen til Kristeligt Dagblad.

Han kan dog ikke komme med konkrete bud på, hvilke nye programmer der skal trække den udvikling.

Thomas Buch Andersens post som vært på "Detektor" skal udfyldes af Mette Vibe Utzon, som tiltræder 1. marts.

Forsiden lige nu

Ekstra Bladet løfter sløret for Facebook-trafik

"Vi er dér, hvor vi som medier bør se os selv i øjnene og melde ud, hvor afhængige vi er af Facebook," siger digital direktør hos Ekstra Bladet, der nu fremlægger tal for trafikken via Facebook.

Finansdirektør stopper i Berlingske Media

Berlingske Medias finansdirektør stopper og erstattes af mediehusets økonomidirektør. Anders Krab-Johansen kalder udskiftningen på topposten en "ledelsesmæssig beslutning".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere