MediaWatch

Mette Vibe Utzon bliver vært på Detektor

DR henter TV 2 News-værten ind som ny vært på Detektor. Hun tiltræder 1. marts.

Mette Vibe Utzon vender tilbage til DR, når hun 1. marts tiltræder som vært på DR2, bl.a. på programmet "Detektor". Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Mette Vibe Utzon kommer fra en værtsstilling på TV 2 News, hvor hun har været siden 2011. Hun har tidligere været hos DR i flere omgange og været vært på bl.a. "Horisont", "Profilen" og "Kontant".

"Det er fjerde gang, jeg vender hjem til DR, og selvom det hver gang har været til noget nyt og spændende, så føles dette anderledes denne gang. DR2 er for mig den perspektiverende og gravende journalistiks vigtigste kanal - det er den journalistik, vi har brug for og den, jeg brænder for. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med alt det spændende, DR2 skal lave," siger Mette Vibe Utzon i en pressemeddelelse.

Hun afløser den tidligere Detektor-vært Thomas Buch-Andersen, der nu er blevet kanalchef på P1.

DR2's kanalchef, Christoffer Guldbrandsen, glæder sig over, at Mette Vibe Utzon har sagt ja til det nye DR-job.

"Det er selvfølgelig en kæmpe gevinst for DR2 at få en journalist af Mette Vibe Utzons kaliber med på holdet. Mette Vibe Utzon er indbegrebet af integritet og troværdighed, og jeg er ikke i tvivl om, at hun er den helt rigtige til at føre blandt andet "Detektor" videre," siger Christoffer Guldbrandsen i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere