MediaWatch

Mette Vibe Utzon bliver vært på Detektor

DR henter TV 2 News-værten ind som ny vært på Detektor. Hun tiltræder 1. marts.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Mette Vibe Utzon vender tilbage til DR, når hun 1. marts tiltræder som vært på DR2, bl.a. på programmet "Detektor". Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Mette Vibe Utzon kommer fra en værtsstilling på TV 2 News, hvor hun har været siden 2011. Hun har tidligere været hos DR i flere omgange og været vært på bl.a. "Horisont", "Profilen" og "Kontant".

"Det er fjerde gang, jeg vender hjem til DR, og selvom det hver gang har været til noget nyt og spændende, så føles dette anderledes denne gang. DR2 er for mig den perspektiverende og gravende journalistiks vigtigste kanal - det er den journalistik, vi har brug for og den, jeg brænder for. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med alt det spændende, DR2 skal lave," siger Mette Vibe Utzon i en pressemeddelelse.

Hun afløser den tidligere Detektor-vært Thomas Buch-Andersen, der nu er blevet kanalchef på P1.

DR2's kanalchef, Christoffer Guldbrandsen, glæder sig over, at Mette Vibe Utzon har sagt ja til det nye DR-job.

"Det er selvfølgelig en kæmpe gevinst for DR2 at få en journalist af Mette Vibe Utzons kaliber med på holdet. Mette Vibe Utzon er indbegrebet af integritet og troværdighed, og jeg er ikke i tvivl om, at hun er den helt rigtige til at føre blandt andet "Detektor" videre," siger Christoffer Guldbrandsen i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs