MediaWatch

TV 2 Sport lancerer podcast

Sportskanalen udvider dækningen med podcasts om de sportsgrene, TV 2 har rettigheder til. Første skud sætter fokus på basketligaen NBA.

TV 2 Sport vil prøve podcast-formatet af i foråret, skriver TV 2.

Podcasten skal fungere som et supplement til dækningen og henvender sig til kernefans, der vil have "mere af det, der ikke er tid og plads til på tv," siger redaktionschef på TV 2 Sport, Kristian Hyldgaard, der står bag initiativet.

"Podcast har stort potentiale, og vi kan nu nå ud til vores seere og brugere på tidspunkter og platforme, hvor vi ikke tidligere har kunnet nå dem. I bilen, toget, cyklen og gåturen med hunden og den slags øjeblikke," siger Kristian Hyldgaard.

Den første podcast, der lanceres på sport.tv2.dk og Itunes, handler om den amerikanske basketliga NBA og skal efter planen udkomme hver uge.

"I første omgang bliver NBA prøveballonen. Men på sigt er det ambitionen, at alle vores kernerettigheder skal have deres egen podcast, hvor der kan nørdes endnu mere sport. Cykling, håndbold, badminton, ishockey, motorsport mv. Jeg forventer, vi lancerer alle disse i løbet af foråret," siger Kristian Hyldgaard.

Vært på podcasten "NBA på TV 2 Sport" er Kristoffer Vestrup.

Forsiden lige nu

Medietopchef er mere rolig efter indtog i Amazon-land

Egmont Publishing vil de kommende år erobre nyt land inden for e-commerce i jagten på at få vinderpositioner på det skandinaviske marked - men forretningerne skal ikke integreres med magasinforretningen, siger topchef.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere