MediaWatch

TV 2 Sport lancerer podcast

Sportskanalen udvider dækningen med podcasts om de sportsgrene, TV 2 har rettigheder til. Første skud sætter fokus på basketligaen NBA.

Foto: Larry W. Smith/Polfoto/Arkiv

TV 2 Sport vil prøve podcast-formatet af i foråret, skriver TV 2.

Podcasten skal fungere som et supplement til dækningen og henvender sig til kernefans, der vil have "mere af det, der ikke er tid og plads til på tv," siger redaktionschef på TV 2 Sport, Kristian Hyldgaard, der står bag initiativet.

"Podcast har stort potentiale, og vi kan nu nå ud til vores seere og brugere på tidspunkter og platforme, hvor vi ikke tidligere har kunnet nå dem. I bilen, toget, cyklen og gåturen med hunden og den slags øjeblikke," siger Kristian Hyldgaard.

Den første podcast, der lanceres på sport.tv2.dk og Itunes, handler om den amerikanske basketliga NBA og skal efter planen udkomme hver uge.

"I første omgang bliver NBA prøveballonen. Men på sigt er det ambitionen, at alle vores kernerettigheder skal have deres egen podcast, hvor der kan nørdes endnu mere sport. Cykling, håndbold, badminton, ishockey, motorsport mv. Jeg forventer, vi lancerer alle disse i løbet af foråret," siger Kristian Hyldgaard.

Vært på podcasten "NBA på TV 2 Sport" er Kristoffer Vestrup.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs