MediaWatch

TV 2 Sport lancerer podcast

Sportskanalen udvider dækningen med podcasts om de sportsgrene, TV 2 har rettigheder til. Første skud sætter fokus på basketligaen NBA.

Foto: Larry W. Smith/Polfoto/Arkiv

TV 2 Sport vil prøve podcast-formatet af i foråret, skriver TV 2.

Podcasten skal fungere som et supplement til dækningen og henvender sig til kernefans, der vil have "mere af det, der ikke er tid og plads til på tv," siger redaktionschef på TV 2 Sport, Kristian Hyldgaard, der står bag initiativet.

"Podcast har stort potentiale, og vi kan nu nå ud til vores seere og brugere på tidspunkter og platforme, hvor vi ikke tidligere har kunnet nå dem. I bilen, toget, cyklen og gåturen med hunden og den slags øjeblikke," siger Kristian Hyldgaard.

Den første podcast, der lanceres på sport.tv2.dk og Itunes, handler om den amerikanske basketliga NBA og skal efter planen udkomme hver uge.

"I første omgang bliver NBA prøveballonen. Men på sigt er det ambitionen, at alle vores kernerettigheder skal have deres egen podcast, hvor der kan nørdes endnu mere sport. Cykling, håndbold, badminton, ishockey, motorsport mv. Jeg forventer, vi lancerer alle disse i løbet af foråret," siger Kristian Hyldgaard.

Vært på podcasten "NBA på TV 2 Sport" er Kristoffer Vestrup.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs