MediaWatch

"Go' Morgen Danmark"-vært holder længere pause

Vært på TV 2's morgenprogram tager en pause fra arbejdet og vil i stedet bruge sin tid på et andet TV 2-program.

Mikkel Beha Erichsen holder en pause som vært på "Go' Morgen Danmark". Det oplyser TV 2.

Tv-værten er også med i programmet "Kurs mod fjerne kyster", hvor Mikkel Beha Erichsen sammen med sin familie sejler rundt på verdenshavene. Og det er for at bruge mere tid på det program, at han holder pausen fra morgentjansen på TV 2.

"Foreløbig lyder min aftale med TV 2 på, at jeg holder en lidt længere pause, så jeg kan få tid til at klippe på programmerne til "Kurs mod fjerne kyster". Min kone, Marian, og jeg er jo meget involverede i redigeringsarbejdet, og selv om vi har to dygtige gutter i klipperummet, så bruger vi også meget tid på selv at se alt materialet igennem," siger Mikkel Beha Erichsen til TV 2.

Tv-værten rejser sammen med sin hustru til marts ud i verden for at besøge to af deres sønner, der til den tid vil befinde sig i Indonesien. Planerne om udlandsrejsen er også én af grundene til, at Mikkel Beha Erichsen holder pause fra "Go' Morgen Danmark", hvor han har været vært siden 2010.

Nyheden om Mikkel Beha Erichsens pause kommer få dage efter, at en anden "Go' Morgen Danmark"-vært, Morten Resen, i fredags havde sidste arbejdsdag inden en pause fra værtsjobbet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere