MediaWatch

Hermansen bestyrer nyt debatprogram på Radio24syv

Blogger og debattør Anne Sophia Hermansen bliver ny vært på Radio24syv i efteråret.

Foto: Klaus Vedfelt/ Radio24syv

Sidste efterår debuterede debattøren Anne Sophia Hermansen på DR2 - dette efterår får hun sin radiodebut på Radio24syv.

I dag har taleradioen premiere på det nye ugentlige debatprogram "Annejagt", der bliver bestyret af Anne Sophia Hermansen.

"Her vil hun lufte sine mange originale idiosynkrasier, nok engang demonstrere at hun har sine meningers mod, og gå i levende dialog og clinch med lytterne," skriver Radio24 syv om programmet i en pressemeddelelse.

Anne Sophia Hermansen er kendt som fast debattør og blogger på Berlingske. Hun er tidligere pressechef i Alm. Brand, men sagde op i 2013 og blev efterfølgende vært på TV 2 News for en kort bemærkning. I efteråret 2014 blev hun en del af efterårets nye aftenflade på DR2 som vært på programmet "Godt sagt".

"Annejagt" er et af tre nye programmer i efterårets flade på Radio24syv. Ud over debatprogrammet har radiokanalen et nyt krimimagasin, "Politiradio", med journalist Louise Toksvig, tidligere politimand Dan Bjerregaard og Roland Møller, der er tidligere kriminel, som det faste hold. Iben Maria Zeuthen er desuden aktuel med et nyt portrætprogram; "Det næste kapitel".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs