MediaWatch

Klare opgaver for nye chefer på P1 og DR 2

De to afgående chefer for P1 og DR 2 afleverer deres kanaler i god stand, men efterlader også klare udfordringer til deres afløsere, lyder det fra forskere og kommentatorer.

DR's ledelse står foran to vigtige rekrutteringsforløb, efter de nu forhenværende kanalchefer for henholdsvis P1 og DR 2, Michael Thouber og Anders Kinch-Jensen, har valgt at sige deres stillinger op til fordel for udfordringer i nye jobs.

Begge kanaler hører til de stærkeste sten i fundamentet under DR, og de færreste drømmer om at stille spørgsmålstegn ved deres public service-værdi. Når det gælder folkelighed og udbredelse, ser regnestykket anderledes ud, og i den forstand repræsenterer de den ene fløj i den aktuelle værdi- og kulturkamp om public service.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs