MediaWatch

Indslag med Adam Holm: Rabalder om formandsskiftet i JP/Politikens Hus

Podcast. JP/Politikens Hus står over for et formandsskifte, som har blotlagt interne uenigheder mellem de to ejere. Men hvad handler skiftet og magtkampen om? Medieanalytiker Lasse Jensen og medarbejderrepræsentant i JP/Politikens Hus bestyrelse, Magnus Barsøe, udlægger teksten i ugens podcast. Adam Holm er vært.

Foto: Mads Nissen

I ugens Indslag stiller vært Adam Holm skarpt på formandsskiftet i JP/Politikens Hus, der næste år indsætter næstformand i bestyrelsen, Peter Bartram, i stedet for Lars Munch.

Beslutningen om vagtskiftet er gennemtrumfet af Jyllands-Postens Fond og dennes formand, Jørgen Ejbøl. Men fra flere sider har udskiftningen mødt kritik for at handle mere om en intern kamp om magtbalancen i koncernen end om de mediers ve og vel, JP/Politikens Hus hviler på.

Hvad er op og ned? Det diskuterer medieanalytiker Lasse Jensen fra dagbladet Information og debatredaktør Magnus Barsøe fra Politiken, der også sidder som medarbejderrepræsentant i JP/Politikens Hus bestyrelse, i ugens podcast.

Podcasten Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs