MediaWatch

Indslag med Christiane Vejlø: Zetland om vejen til vækst, god lyd og brugerengagement

Podcast: Efter et år med medvind har Zetland rundet 24.000 betalende medlemmer. Christiane Vejlø har medstifter og chefredaktør på Zetland, Lea Korsgaard, i studiet til en snak om mediets tilgang til pakken af journalistik, teknologi og forretning.

Lea Korsgaard er ugens gæst i Indslag hos vært Christiane Vejlø | Foto: Lars Krabbe/ERH

2020 bød på det andet overskud for Zetland, der for nyligt kunne melde om en omsætningsvækst på 11 pct. i 1. kvartal og en medlemsbase, der har rundet 24.000 betalende.

Men hvad ligger der bag fremgangen for det unge medie? Det stiller vært Christiane Vejlø ind på i denne uges podcast.

Medstifter og chefredaktør på Zetland, Lea Korsgaard, er i studiet til en snak om forretningsmodeller, appdesign, samarbejde med influencers og indhold, som abonnenter godt må give væk.

Podcasten Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen har manipuleret med coronastøttemidler og blev politianmeldt, både Nent og Discovery gav store interviews og så viste en aktindsigt, at Google faktisk har forsøgt at få møde i kalenderen med Danske Medier om betalingsaftale. Alt det og meget mere får du her i ugens overflyvning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs