MediaWatch

Berlingske om forsinket FM4-udbud: "Det er en meget uskøn proces"

Udbuddet af FM4, som Radio24syv i dag sender på, lader vente på sig og er blevet forsinket af nye krav fra Dansk Folkeparti. Processen møder kritik fra Berlingske Media, der i dag er hovedejer af tilladelsen, mens andre er mindre kritisk indstillede.

Anders Krab-Johansen, koncernchef, Berlingske Media. | Foto: PR/Berlingske Media

Næsten to uger efter udbuddet skulle have været skudt i gang, stod det mandag klart, at der endnu ikke er poltisk enighed om de vilkår, som radiokanalen på FM4, i dag Radio24syv, skal udbydes på.

Over for Politiken og Berlingske gjorde Dansk Folkeparti det klart, at partiet ønsker kravet om radioens geografiske beliggenhed skærpet. I skitsen til udbuddet, som var i høring hen over årsskiftet, var medieforliget krav om, at administrationen skulle være placeret vest for Storebælt, ændret og erstattet af et krav om, at 60 pct. af de redaktionelle medarbejdere skal være placeret "mindst 110 km" fra Københavns centrum.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs