MediaWatch

Radio24syv giver fastholdelsesbonus til chefer og værter

Forud for udløbet af Radio24syvs sendetilladelse i oktober har radiostationen givet en bonus på tre måneders løn til udvalgte medarbejdere for at fastholde dem. Det møder kritik fra tillidsrepræsentant.

Ritzau Scanpix/Jens Dresling
Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Flere chefer og værter på Radio24syv har fået en fastholdelsesbonus svarende til tre måneders løn. Det skriver Journalisten.

Ifølge radiostationens adm. direktør og ansv. chefredaktør, Jørgen Ramskov, er bonussen givet for at holde fast i medarbejdere frem til udgangen af oktober, hvor Radio24syvs nuværende sendetilladelse udløber.

"Fastansatte begynder at tænke: Hvad nu, hvis radioen lukker? Hvornår ved jeg, om jeg har et job? Og samtidig skal vi jo holde radioen i luften indtil 31/10. Det indebærer, at vi skal holde på en række kernefunktioner og kernemedarbejdere. Så vi ikke risikerer, at vi står uden teknisk chef eller morgenvært to måneder, før vi lukker," siger Jørgen Ramskov til Journalisten.

Ifølge Emma Oehlenschläger, tillidsrepræsentant på Radio24syv, har bonusserne til cheferne ramt holdånden på radiostationen. Hun siger til Journalisten, at en håndfuld værter og et ukendt antal chefer har modtaget bonussen på tre måneders løn.

FM4, som er dén statsligt udbudte frekvens, som Radio24syv sender på, sendes i udbud i løbet af første halvår 2019. Jørgen Ramskov sagde i januar til MediaWatch, at det er selskabets plan A at lægge et bud ind på den nye FM4-sendetilladelse, der træder i kraft 1. november og efter planen løber frem til og med 2027.

Ramskov kritiserer skitse til udbud: Seks minutters reklame vil skræmme lytterne væk

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere