MediaWatch

Regeringen foreslår justering af tilskuddet til FM4

En teknikalitet om moms får Kulturministeriet til at foreslå, at tilladelseshaveren til at sende radio på FM4 i de første år fra 2019 og frem får statsligt tilskud fra finansloven frem for, som der er lagt op til, fra licensmidler.

Foto: Ritzau Scanpix/Politiken/Peter Hove Olesen

Den nuværende sendetilladelse til at drive radio på FM4, som Radio24syv har gjort siden 2011, udløber ved udgangen af oktober. I løbet af første halvdel af 2019 sendes radiotilladelsen i udbud, og en ny sendetilladelse træder i kraft 1. november.

FM4 vil – som i dag – modtage et statsligt tilskud. Det har hidtil været forudsat, at kanalen skulle finansieres af licensmidler frem til og med 2021, men fra 1. november vil FM4 i stedet blive finansieret af midler fra finansloven. Sådan lyder oplægget i et såkaldt aktstykke fra Kulturministeriet, som Folketingets Finansudvalg skal tage stilling til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs