MediaWatch

Danfoss finder ny pressechef i Visitdenmark

Posten som pressechef i Danfoss er igen besat, efter tidligere pressechef Lasse Bastkjær Jensen gik til DR.

Danfoss får i næste måned ny global pressechef, når Mikkel Thrane støder til industrigiganten med base på Als.

Mikkel Thrane kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef i turistorganisationen Visitdenmark og afløser Lasse Bastkjær Jensen, der i februar blev hyret som ny kommunikationschef i DR.

”Jeg ser frem til at byde Mikkel velkommen til Danfoss. Han har en bred og solid erfaring fra både medieverdenen og forskellige virksomheder, hvor han på kompetent vis har stået i spidsen for kommunikations- og pressearbejdet nationalt og internationalt. Mikkel har såvel det strategiske udsyn som den journalistiske værktøjskasse, der skal til for at fortsætte det gode arbejde med positioneringen af Danfoss," siger kommunikationsdirektør Mette Refshauger i en pressemeddelelse.

Mikkel Thrane er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har også en bachelor i økonomi fra Københavns Universitet, skriver Danfoss i meddelelsen. Han har været ansat i Visitdenmark siden 2013, hvor han kom til fra en stilling som kommunikationschef i SAS. Før da arbejde han med kommunikation i Politiets Efterretningstjeneste, PET, og har været journalist på Berlingske.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs