MediaWatch

TV 2 ansætter brandingchef for hovedkanalen

TV 2 henter chef fra DR til stilling som brandingchef for hovedkanalen og søger yderligere en brandingchef, som skal have ansvar for TV 2 Networks.

Vicky Wassmann Dahi begynder 1. juni hos TV 2 i en nyoprettet stilling som brandingchef for hovedkanalen. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Hun har været ansat hos blandt andet Carlsberg og senest DR gennem otte år. Her havde Vicky Wassmann Dahi ligeledes ansvar for brand-strategien for DR's kanaler.

"Jobbet som brandingchef for TV 2's hovedkanal er ikke alene en nøgleposition for TV 2 Marketing, men for hele huset. Derfor er jeg særdeles tilfreds med, at Vicky tager den store udfordring op. Hun er det perfekte match og kommer med et stærkt mix af leder- og brancheerfaring," siger TV 2's marketingchef, Jacob Weinreich, i pressemeddelelsen.

"Med den rivende udvikling, som ikke alene TV 2, men hele tv-branchen er inde i, er det mere nødvendigt end nogensinde, at hovedkanalen står så skarpt i alle danskeres bevidsthed som overhovedet muligt, så kanalen kan forblive relevant for alle danskere. Og TV 2 har jo afsindigt mange stærke formater og fællesskaber at trække på, så jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang," udtaler Vicky Wassmann Dahi i meddelelsen om sit kommende job.

TV 2 er på udkig efter yderligere en brandingchef, der får ansvar for TV 2 Networks, som blandt andet dækker over TV 2's nichekanaler Zulu, Charlie og Fri og streamingtjenesten TV 2 Play. Den stilling vil blive opslået snarest.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs