MediaWatch

Organisation ansætter ny kommunikations-chef

Ungdommens Røde Kors har ansat en ny kommunikationschef, som kommer fra TV 2.

Foto: PR

Line Holten Sichmann er fra i dag ny kommunikationschef i Ungdommens Røde Kors (URK). Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Hun har gennem længere tid været ansat i TV 2, hvor hun senest har været brandingchef i TV 2 Marketing. Hun har desuden arbejdet med kommunikation og markedsføring på TV 2 Zulu og andre kanaler i TV 2-familien og være pressemedarbejder for både TV 2 og DR.

"Udover at det selvfølgelig er fantastisk rart at være med til at gøre en forskel for udsatte børn og unge, ser jeg frem til at blive en del af en professionel ungdomsorganisation som Ungdommens Røde Kors med al den fremdrift og nysgerrige energi, der ligger i organisationen. Jeg glæder mig også meget til være med til at give danskerne  en positiv  historie at fortælle videre. Dem er der utroligt mange af i hverdagens URK-aktiviteter i Danmark og internationalt," siger Line Holten Sichmann i en pressemeddelelse.

Hendes nye arbejdsgiver ser frem til, at Line Holten Sichmann kan bringe sine erfaringer fra tidligere arbejdspladser i spil hos den humanitære ungdomsorganisation.

"Vi glæder os rigtig meget, til at Line bliver en del af holdet på Hejrevej. Jeg er overbevist om, at Line med sin baggrund og erfaring kan bidrage til, at vi i endnu højere grad kan fortælle omverdenen om den vigtige indsats, vores flere tusindefrivillige hver dag lægger landet over. Vi vil også fokusere på at engagere endnu flere børn og unge som medskabere af de aktiviteter og forpligtende fællesskaber, vores tilgang baserer sig på. Sichmann kan uden tvivl være med til at styrke vores relationer til kommuner, fonde og eksterne interessenter," siger direktør i Ungdommens Røde Kors, Ander Folmer Buhelt, i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs