MediaWatch

Tidligere Mannov-topchef til Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden opruster på kommunikationsfronten og henter tidligere topchef i Mannov til som kommunikationschef.

Novo Nordisk Fonden er på vej til at opprioritere sin kommunikationsindsats. I hver fald meddeler fonden, at man for første gang har ansat en decideret kommunikationschef.

Det er den tidligere topchef for Mannov A/S, Steffen Lüders, som man har udpeget som ny 'chef for kommunikation og stakeholder relations' i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S, en nyoprettet stilling i organisationen.

Den erfarne herre skifter til Novo Nordisk Fonden og Novo A/S den 1. juni. Indtil da fortsætter han hos Mannov, hvor han er arbejdende bestyrelsesformand. Før det var Steffen Lüders adm. direktør i Mannov fra 1995 og frem til 2012.

”Mannov har været en fantastisk arbejdsplads for mig i næsten 25 år med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver, og jeg ville gerne have fortsat i bureauet. Men nu har jeg fået en mulighed, som jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Novo Nordisk Fonden har øget sit aktivitetsniveau i de seneste år og er i en meget spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af,” udtaler Steffen Lüders i en pressemeddelelse.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere