MediaWatch

Tidligere Mannov-topchef til Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden opruster på kommunikationsfronten og henter tidligere topchef i Mannov til som kommunikationschef.

Foto: Torben Åndahl

Novo Nordisk Fonden er på vej til at opprioritere sin kommunikationsindsats. I hver fald meddeler fonden, at man for første gang har ansat en decideret kommunikationschef.

Det er den tidligere topchef for Mannov A/S, Steffen Lüders, som man har udpeget som ny 'chef for kommunikation og stakeholder relations' i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S, en nyoprettet stilling i organisationen.

Den erfarne herre skifter til Novo Nordisk Fonden og Novo A/S den 1. juni. Indtil da fortsætter han hos Mannov, hvor han er arbejdende bestyrelsesformand. Før det var Steffen Lüders adm. direktør i Mannov fra 1995 og frem til 2012.

”Mannov har været en fantastisk arbejdsplads for mig i næsten 25 år med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver, og jeg ville gerne have fortsat i bureauet. Men nu har jeg fået en mulighed, som jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Novo Nordisk Fonden har øget sit aktivitetsniveau i de seneste år og er i en meget spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af,” udtaler Steffen Lüders i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs