MediaWatch

Tidligere Mannov-topchef til Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden opruster på kommunikationsfronten og henter tidligere topchef i Mannov til som kommunikationschef.

Foto: Torben Åndahl

Novo Nordisk Fonden er på vej til at opprioritere sin kommunikationsindsats. I hver fald meddeler fonden, at man for første gang har ansat en decideret kommunikationschef.

Det er den tidligere topchef for Mannov A/S, Steffen Lüders, som man har udpeget som ny 'chef for kommunikation og stakeholder relations' i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S, en nyoprettet stilling i organisationen.

Den erfarne herre skifter til Novo Nordisk Fonden og Novo A/S den 1. juni. Indtil da fortsætter han hos Mannov, hvor han er arbejdende bestyrelsesformand. Før det var Steffen Lüders adm. direktør i Mannov fra 1995 og frem til 2012.

”Mannov har været en fantastisk arbejdsplads for mig i næsten 25 år med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver, og jeg ville gerne have fortsat i bureauet. Men nu har jeg fået en mulighed, som jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Novo Nordisk Fonden har øget sit aktivitetsniveau i de seneste år og er i en meget spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af,” udtaler Steffen Lüders i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs