MediaWatch

Dansk Flygtningehjælp på jagt efter ny kommunikationschef

Headhunterbureau skal afsøge markedet for organisationens næste kommunikations- og indsamlingschef.

Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv

Før jul meldte Dansk Flygtningehjælp ud, at den humanitære organisation havde fundet afløseren for Peter Kamph, der stoppede som chef for afdelingen Kommunikation & Indsamling tidligere på året.

Den nye kommunikations- og indsamlingschef, Kåre Riis Nielsen, skulle være begyndt 1. januar, men i mellemtiden har parterne valgt at gå hvert til sit og annullere ansættelsen.

"Vi fandt ud af samlet, at det ikke var den optimale løsning, så vi blev enige om ikke at starte," siger HR-chef i Dansk Flygtningehjælp, Mads Egeskov Sørensen.

Dansk Flygtningehjælp har nu sat et headhunterbureau i gang med at finde en ny kandidat til stillingen som chef for Kommunikation & Indsamling.

MediaWatch har talt med Kåre Riis Nielsen, der dog ikke har yderligere kommentarer til skiftet.  

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs