MediaWatch

Dansk Reklame Film: Vi har bevist, at vi har visioner

Erobringen af internationale markeder for annoncer i biografer og lufthavne er første led i ekspansion. Men andre forretningsområder er også i kikkerten hos ny nordisk chef for Dansk Reklame Film.

En markant bundlinje bliver i de næste år ofret til fordel for investeringer i fremtiden hos Dansk Reklame Film. Gode resultater har givet mod på at ekspandere forretningsmodellen for annoncesalg på vegne af biografer i Danmark og Norge og senest etableringen af den selvstændige salgsorganisation Airmagine.

Airmagine har siden januar 2015 stået for annoncesalg for trecifret millionbeløb i Københavns Lufthavn. Aftalen løber over fem år, og allerede nu arbejdes der på at hverve flere lufthavne som kunder hos Airmagine. Nye projekter har store omkostninger, hvilket også kan ses i Dansk Reklame Films regnskab fra 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs