Egmont gearer op på biografreklame: Udnævner nordisk chef

Med en ledelsesrokade, der sætter nyt nordiske ledelseshold, vil Dansk Reklame Film hente vækst uden for Danmark og Norge.
Foto: PR/Dansk Reklame Film
Foto: PR/Dansk Reklame Film

Egmont opruster på out-of-home reklamemarkedet, hvor annoncørerne møder forbrugeren i det offentlige rum, med en ny nordisk ledelse.

Det melder selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabets danske direktør, Claus Rothoff Brix, rykker op som ny nordisk chef. Han afløses af den danske salgschef, Theis Hector, der forfremmes til landechef i Danmark. Claus Rothoff Brix får et nordisk ledelsesteam omkring sig, der ud over Theis Hector består af direktøren for den norske forretning, Bjørn Erling Ottersen samt bestyrelsesformand for Dansk Reklame Film, Asger Flygare.

Digitaliseringen af reklamemarkedet er i fuld gang, og opdraget til den nye ledelse er at øge eksporten af reklameteknologi til europæiske biografer og lufthavne uden for Danmark og Norge, der er Egmonts hovedmarkeder.

Skal være i flere lufthavne

Dansk Reklame Film spiller en hovedrolle på biografreklame i Danmark  og Norge, hvor Egmont ejer en stor del af biograferne, herunder Nordisk Film Biografer i Danmark. Selskabet har i datterselskabet Airmagine udviklet et digitalt reklamekoncept til lufthavne, der skal gøre det muligt for annoncørerne at nå præcise målgrupper, hvad enten det er i biografsalen eller i lufthavnsterminalen.

”Danmark og Norge er i verdensklasse, når det gælder kommerciel udnyttelse af biografmediet  det skal vi bygge videre på. Samtidig har vi med Airmagine digitaliseret reklamepladsen i Københavns Lufthavn, et koncept som vi nu arbejder på at sælge til andre lufthavne,” siger Claus Rothoff Brix i meddelelsen.

Han suppleres af bestyrelsesformanden:

”Vi har et stærkt forretningskoncept, der bygger på en unik teknologi. Nu har vi sat det bedste hold til en international ekspansion,” siger Asger Flygare i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter