MediaWatch

Nordea mister pressechef

ATP har hentet Nordeas danske pressechef, der er tidligere journalist på TV 2 Finans, til som ny pressechef.

ATP har ansat den 41-årige Stephan Ghisler-Solvang som ny pressechef. Han har været fem år i Nordea Bank Danmark – heraf de seneste tre år som pressechef.

Stephan Ghisler-Solvang afløser ATP’s hidtidige pressechef, Anders Klinkby, der i maj blev ansat som ny direktør for interesseorganisationen Investeringsfondsbranchen (IFB). Anders Klinkby blev ansat i ATP i januar 2014 fra en stilling som kommunikationschef for Danske Banks Business Banking-division, efter at have været pressechef i såvel Danske Capital som Danske Bank.

Stephan Ghisler-Solvang er uddannet journalist, og kom til Nordea fra TV 2 Finans, hvor han havde været journalist i 10 år.

Ifølge en rundspørge foretaget af analysefirmaet Aalund blandt danske erhvervsjournalister var Stephan Ghisler-Solvang sidste år den mest populære pressechef i den finansielle sektor.

Nordea har dermed to ubesatte stillinger i den danske kommunikationsafdeling, da den 46-årige kommunikationschef Pia Stoklund i begyndelsen af juni sagde op for at blive kommunikationschef hos v- og teleselskabet TDC.

Stephan Ghisler-Solvang begynder hos ATP 1. oktober.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs