MediaWatch

Nordea mister pressechef

ATP har hentet Nordeas danske pressechef, der er tidligere journalist på TV 2 Finans, til som ny pressechef.

ATP har ansat den 41-årige Stephan Ghisler-Solvang som ny pressechef. Han har været fem år i Nordea Bank Danmark – heraf de seneste tre år som pressechef.

Stephan Ghisler-Solvang afløser ATP’s hidtidige pressechef, Anders Klinkby, der i maj blev ansat som ny direktør for interesseorganisationen Investeringsfondsbranchen (IFB). Anders Klinkby blev ansat i ATP i januar 2014 fra en stilling som kommunikationschef for Danske Banks Business Banking-division, efter at have været pressechef i såvel Danske Capital som Danske Bank.

Stephan Ghisler-Solvang er uddannet journalist, og kom til Nordea fra TV 2 Finans, hvor han havde været journalist i 10 år.

Ifølge en rundspørge foretaget af analysefirmaet Aalund blandt danske erhvervsjournalister var Stephan Ghisler-Solvang sidste år den mest populære pressechef i den finansielle sektor.

Nordea har dermed to ubesatte stillinger i den danske kommunikationsafdeling, da den 46-årige kommunikationschef Pia Stoklund i begyndelsen af juni sagde op for at blive kommunikationschef hos v- og teleselskabet TDC.

Stephan Ghisler-Solvang begynder hos ATP 1. oktober.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs