MediaWatch

Ny pressechef til Sampension

Pensionskassen Sampension har hyret pressechef med fortid i blandt andet Nordea og Danske Bank.

Foto: Sampension

Sampension får 17. august ny pressechef. Det er den 45-årige Klaus Fridorf, der afløser Jens  Nüchel, som stoppede i maj.

Klaus Fridorf er uddannet journalist, og efter et par år som journalist på TV3 kom han i 2002 til Danske Bank som kommunikationsmedarbejder med presseansvar for Danica Pension og Realkredit Danmark, og siden bankens irske og nordirske aktiviteter, med base i Dublin.

I efteråret 2006 skiftede han til jobbet som kommunikationschef i Investeringsfonden for Udviklingslande, IFU. Knap to år senere skiftede han til Nordea Invest som kommunikations- og marketingchef.

I september 2011 blev Klaus Fridorf chef for afdelingen for ansvarlige investeringer i Nordeas Asset Management, men stoppede efter to et halvt år på grund af en restrukturering i Nordeas kapitalforvaltningsdivision.

Siden har han været selvstændig kommunikationsrådgiver og siden januar i år også været tilknyttet PR-bureauet Capital Relations.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs