MediaWatch

Kommunikationsbureau får ny associeret partner

Kommunikationsbureauet Point Communications får Christian Jessen som ny associeret partner.

Point Communications, der rådgiver især virksomheder om finansiel og strategisk kommunikation, har optaget Christian Jessen som associeret partner.

Christian Jessen er uddannet økonom og Chartered Financial Analyst. Han driver i dag konsulentfirmaet Analyse & Kommunikation, og er klummeskribent på FinansWatch.

Han har tidligere været kommunikationsansvarlig for Skagen Fondene i Danmark, finansjournalist på dagbladet Børsen, IR-analytiker hos TDC, kommunikationschef og porteføljeforvalter hos SEB Asset Management, økonomisk journalist på Berlingske Tidende og dealer i BG Bank.

Med sin nye virksomhed har Christian Jessen især rådgivet kapitalforvaltere, investorer og andre i den finansielle sektor, og det vil han fortsætte med i Point Communications.

Point Communications vil herefter består af partnerne Hans Bøving, Aske Hougaard og Henrik Hougaard, samt Christian Jessen og Kenneth Kragh Hansen som associerede partnere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs