MediaWatch

Kræftens Bekæmpelse henter ny chef i DR

Redaktionschef for DR P4 i København bliver ny kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse.

Der er kommet en ny kvinde i front i Kræftens Bekæmpelses kommunikationsafdeling. Nuværende kommunikationschef Kurt Damsgaard har valgt at opsige sin stilling på grund af et nyt arbejde. Kræftens Bekæmpelse har derfor hentet sin nye kommunikationschef Katrine Asp-Poulsen fra DR, hvor hun kommer fra en stilling som redaktionschef i DR P4 København igennem knapt fire år.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Katrine Asp-Poulsen er uddannet journalist og har været ansat i DR gennem i alt 14 år. Ud over lederuddannelse har hun også en diplomuddannelse i sociale medier. I Kræftens Bekæmpelse for hun blandt andet ansvaret for driften af Facebooksider med over en million følgere.

"Med hende har Kræftens Bekæmpelse fået en erfaren chef, der både har øje for den hastige udvikling på mediemarkedet, samtidig med at hun indgående kender mekanismerne i det daglige nyhedshjul," siger Leif Vestergaard Pedersen, direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Han understreger, at det er væsentlig for Kræftens Bekæmpelse at kunne navigere i den daglige nyhedsstrøm, og det forventes, at organisationen altid er i stand til at tale patienternes sag på en professionel og troværdig vis.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs