MediaWatch

Fem bureauer går efter DAB-millioner

Fem førende kommunikationsbureauer er med i opløbet om at eksekvere en stor informationskampagne for DAB i 2015 og frem. Se kandidater her.

Kulturstyrelsen har i dag afgjort, hvilke kommunikationsbureauer, der er med i opløbet om at vinde opgaven om at eksekvere en omfattende info-kampagne for radiomodtagelse på DAB.

Kampagnen skal søsættes næste år og løbe til udgangen af 2019.

Målgruppen for kampagnen er hele den danske befolkning, og der er afsat 10,7 mio. kr. til den samlede informationskampagne.

Ifølge to medieaftaler skal FM-båndet lukkes ved udgangen af 2019, hvis minimum 50 pct. af radiolytningen, herunder radiolytningen i biler, medio 2018 sker på digitale platforme.

Derfor skal der gennemføres en omfattende informationskampagne til hele befolkningen. Kampagnen skal også give generel information til befolkningen om den digitale overgang, og den køreplan for udbygning af digital radio i Danmark, som er planlagt.

Vinder findes i februar

Ved ansøgningsfristen var der indkommet 24 ansøgninger. Alle ansøgninger opfyldte de konditionsmæssige minimumskrav, og der var tale om et samlet set stærkt ansøgerfelt, skriver Kulturstyrelsen.

Kulturstyrelsen har udvalgt disse ansøgere,  Advance A/S (Konsortiet Advance/Geelmuyden Kiese) Advice A/S, Bysted A/S (Konsortiet Bysted-Kompas), Primetime Kommunikations A/S og Radius Kommunikation A/S.

De udvalgte fem ansøgere er blevet vurderet til at fremvise de mest relevante referencer i forhold til den udbudte opgave.

Tildeling af kontrakten forventes efter tidsplanen at ske ultimo februar 2015.

'Giro413'-flytning koster ud 8 af 10 lyttere

Branche til politikere: Træk håndbremsen på DAB

Styrelsen udbyder DAB-kampagne til 11 mio.

DF: DR skal spille alle musikgenrer på FM

'DR Mama' lukker i aften

DR: Giro 413-flytning forbereder FM-sluk

Udbud af regional DAB til foråret 

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs