MediaWatch

Nordisk kommunikationschef i Meta fratræder

Efter lidt over et års ansættelse stopper Facebook-ejerens nordiske kommunikationschef.

Regitze Reeh fratræder stillingen som nordisk kommunikationschef for tech-koncernen Meta, der bl.a. ejer Facebook og Instagram. Det skriver hun selv på Linkedin ifølge mediet Kforum.

Fratrædelsen sker efter godt 14 måneder i stillingen, som hun selv beskriver som en ”short term assignment”, hvor hun har afløst Peter Andreas Münster, som ifølge hendes opslag har prøvet en anden stillingen i selskabet i mellemtiden. Det står ikke klart, om han nu er tilbage.

Regitze Reeh vil ifølge sit opslag vende tilbage til at arbejde i sit eget kommunikationsbureau, Reeh og Co.

Disclaimer: Kforum er ligesom MediaWatch en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs