MediaWatch

Mærsks ny pressechef hedder Jesper Løv

Mærsk har fundet intern kandidat til posten som pressechef, efter den hidtidige indehaver af jobbet har annonceret sin afsked med selskabet.

Foto: Casper Dalhoff/JPA

Det er Jesper Løv, der bliver A.P. Møller-Mærsks nye pressechef, efter at Signe Wagner har valgt at sige sin stilling op. Jesper Lov har hidtil stået i spidsen for intern kommunikation i Mærsk.

Signe Wagner oplyste mandag, at hun forlader Mærsk. På Linkedin skrev hun, at huset er solgt for at rejse til USA, ”hvor nye eventyr venter”.

”Det har været en utrolig rejse, hvor jeg har lært fra de bedste mennesker, mens vi er gået igennem alt fra rekordresultater, opkøb, organisatoriske ændringer, har gennemført dagsordener med ”thought leadership” og udviklet, hvordan vi kommunikerer og arbejder i vores funktioner, samtidig med vi navigerer i en verden præget af disruption og forandringer,” skriver hun på det sociale medie ifølge Mobilitywatch.

.\\˙ MarketWire

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs