MediaWatch

Pressechef stopper i Mærsk

Mærsks globale pressechef stopper på posten.

Foto: Jens Hartmann

Logistikkoncernen A.P. Møller - Mærsk skal have en ny pressechef.

I et opslag på Linkedin meddeler Signe Wagner, der har titel af global head of media relations, at hun stopper på posten.

”Det har været en utrolig rejse, hvor jeg har lært fra de bedste mennesker, mens vi er gået i gennem alt fra rekordresultater, opkøb, organisatoriske ændringer, har gennemført dagsordener med thought leadership og udviklet, hvordan vi kommunikerer og arbejder i vores funktioner, samtidig med vi navigerer i en verden præget af disruption og forandringer,” skriver hun blandt andet i opslaget.

Hvad fremtiden bringer for den afgående pressechef i Mærsk, fremgår ikke, udover at hendes hus i Danmark er solgt, og hun flytter over Atlanten med familien.

Signe Wagner kom til Mærsk i 2017 fra Huawei, mens hun tidligere bl.a. har arbejdet for McDonald’s Danmark. Det fremgår ikke, hvem der skal afløse hende på posten som pressechef i Mærsk.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobilityWatch.)

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs