MediaWatch

Ny chefredaktør indtager hjørnekontoret på Politiken

Politiken skal være hjemsted for åbenhed og debat – også når det gælder redaktionelle arbejdsprocesser, lyder det fra Christian Jensen, der i dag sætter sig til rette i chefredaktørstolen.

Foto: Jakob Dall/Polfoto

Christian Jensen har i dag første arbejdsdag som ny ansvarshavende chefredaktør for Politiken. Selvom han er ny mand i spidsen, vil Christian Jensen følge den linje, der har præget avisen på Rådhuspladsen siden medgrundlægger Viggo Hørups tid.

Det fastslår den nye chefredaktør i en velkomsthilsen til læserne i Politiken

”Politiken vil være et åbent og levende hus. Vi vil invitere til dialog og debat. Vi vil være til stede i byens liv med arrangementer og events. Vi vil invitere indenfor i vores redaktionelle tanker og arbejdsprocesser,” skriver Christian Jensen på side 2 i dagens udgave af Politiken.

Han blev i slutningen af april udpeget som afløser for Bo Lidegaard, der nåede at stå i spidsen for avisen i fem år.

Inden sin tiltrædelse på Politiken har Christian Jensen været ansvarshavende chefredaktør på Information siden 2010, og før da var han en del af Berlingskes chefredaktion.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs