MediaWatch

Sådan har Information og Politiken klaret sig under Jensen og Lidegaard

Information har haft fremgang på de fleste fronter, siden Christian Jensen overtog tjansen som chefredaktør. Anderledes omskiftelig har udviklingen været på Politiken, efter Bo Lidegaard kom til.

Christian Jensen (tv) her sammen med JP/Politikens Hus' adm. direktør, Stig Kirk Ørskov | Foto: Thomas Borborg/Polfoto

Politiken får ny mand ved roret, når Informations nuværende chefredaktør Christian Jensen senest 1. august flytter ind i hjørnekontoret på Rådhuspladsen. Han afløser Bo Lidegaard, der fortsætter på Politiken som skribent og anmelder.

De to tiltrådte med få måneders mellemrum deres stillinger som chefredaktører, og skuer man tilbage på de seneste godt fem år, hvor Bo Lidegaard og Christian Jensen har stået i spidsen for henholdsvis Politiken og Information, tegner der sig to forskellige billeder af, hvordan aviserne har klaret sig under deres virke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs