MediaWatch

North Media: Datterselskab vinder stort udbud i Malmø

Et datterselskab i North Media-koncernen har vundet svensk ordre, der vil øge omsætningen med 20 mio. kr. over de kommende år.

North Medias datterselskab Bekey får for alvor en fod inden for i Sverige, efter at selskabet har vundet et stort udbud hos Malmø Kommune.

Ordren indebærer, at selskabet skal installere og drive 15.000 nøgleenheder for hjemmeplejen i den svenske kommune, og ifølge en pressemeddelelse vil den nye aftale betyde en øget omsætning på 20 mio. kr. i løbet af de næste par år.

Den nye ordre forventes dog ikke at kunne vende helt op og ned på tallene på bundlinjen, der har været røde siden selskabet blev etableret i 2008.

De seneste tre år er omsætningen fordoblet, og den øgede omsætning, som kommer som følge af den svenske ordre, skal gå til at udvikle et partnerkoncept til produkterne, der kan gøre det lettere at udvide internationalt.

"Vi geninvesterer i international ekspansion af salget og fortsat produktudvikling. Vi skal sikre os en stærk position på det voksende marked, der opstår for digital adgangsadministration de kommende år," siger Søren Holmblad, der er direktør i Bekey, i pressemeddelelsen.

Installeringen af det elektroniske nøglesystem og nødopkald skal efter planen påbegyndes efter sommerferien, og når det er på plads, vil Bekey drive ligeså mange nøgleenheder i Malmø, som det har installeret i København siden 2008.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs