MediaWatch

Norsk forlag tjekker ikke flere Qureshi-kilder

Et norsk forlag, som har udgivet en bog skrevet af Michael Qureshi, tjekker ikke flere af bogens kilder, selvom det er kommet frem, at en kilde optræder under pseudonym.

Foto: Terje Pedersen/AP/Polfoto/Arkiv

Martin Ødegaard er navnet på et 16-årigt norsk fodboldtalent, og navnet pryder også forsiden en bog om fodboldspilleren. Bogen udkom tidligere på året og har Michael Qureshi som forfatter.

Siden sagen om Qureshis brug af pseudonymer til kilder begyndte at rulle sidste fredag, er flere og flere forhold kommet til. Ét af dem er, at en kilde ved navn Francesco Pierini optræder i bogen "Martin Ødegaard". Michael Qureshi har indrømmet, at Pierini ikke er det rigtige navn på kilden, og Qureshi siger, at personen bag Pierini-navnet er en italiensk sportsjournalist, som Qureshi har samarbejdet med i mange år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs