Journalist afviser at have bidraget til Qureshi-artikler

Journalist fra El Pais afviser at have været medskribent på flere artikler om spansk fodbold i bl.a. BT, hvor hans navn står på byline sammen med Michael Qureshi.
Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv
Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

"Diego Torres og Michael Qureshi". Sådan lyder byline i flere artikler om spansk fodbold bragt i BT og andre af Berlingske Medias udgivelser i 2014.

Senest optræder de to navne også på samme byline i et interview med fodboldstjernen Christiano Ronaldo, der blev bragt i Egmonts fodboldmagasin Goal i april, skriver BT.

Men over for BT afviser sportsjournalist ved den spanske avis El Pais Diego Torres at have samarbejdet med Michael Qureshi.

"Nej, det kender jeg overhovedet ikke noget til. Jeg har ikke lavet det interview (for Goal, red.), for jeg har ikke interviewet Cristiano Ronaldo de sidste fem år," siger Diego Torres til avisen.

Blandt de artikler, Diego Torres figurer som afsender på i BT sammen med Michael Qureshi, er også et interview med Christiano Ronaldo. Den artikel er fra juni sidste år og havde overskriften; "Ronaldo i BT: 'Der findes ikke større end VM'.

Diego Torres siger til BT, at han har mødt Michael Qureshi og talt med ham et par gange, da den danske sportsjounalist boede i Madrid, men afviser at have haft noget samarbejde med danskeren økonomisk såvel som journalistisk.

I alt har Diego Torres figureret tre gange som medskribent på artikler i BT, som også er bragt eller versioneret til andre af Berlingske Medias udgivelser.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også