MediaWatch

Montgomery scorer 100 mio. på salg af lokalaviser

Udgiveren Local World, der har tidligere Mecom-boss som topchef og aktionær, er blevet solgt til Trinity Mirror for næsten to mia. kr.

Den tidligere Mecom-topchef David Montgomery kan sætte omkring 10 mio. pund (103 mio. kr.) ind på bankbogen, efter Local Worlds ejer, DMGT, er nået til enighed med Trinity Mirror om et salg af avisudgiveren, der står bag 100 lokale og regionale aviser i primært Midt- og Sydengland.

Financial Times skriver, at Trinity Mirror er nået frem til en aftale om at købe Local World, hvor David Montogomery er topchef, for 187,4 mio. pund, svarende til 1,94 mia. kr. Trinity Mirror ejede i forvejen 20 pct. af aktierne i Local World og betaler kontant 154,4 mio. pund for de resterende aktier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs