MediaWatch

Medie: Montgomery tæt på salg af britiske lokalaviser

Trinity Mirror ventes at betale 220 mio. pund i denne uge for regionalaviserne i Local World, der er drevet af den tidligere Mecom-topchef David Montgomery.

For fem år siden blev han skubbet ud af Mecom, der indtil sidste år bl.a. ejede Berlingske Media, af utilfredse aktionærer.

Men siden har den mediemanden David Montgomery gjort comeback i den britiske medieindustri med regionalavisselskabet Local World.

I september kom det frem, at Trinity Mirror overvejede at købe 80 pct. af aktierne i Local World for over 2 mia. kr.

Ifølge Berlingske Business, der refererer The Guardian, skulle handlen nu være så tæt på, at den ventes at blive offentliggjort senere på ugen.

Trinity Mirror ventes at betale 220 mio. pund for at overtage kontrollen  med Local World. Trinity Mirror ejer i forvejen de øvrige 20 pct. af aktierne i Local World - handlen gælder den resterende aktieandel.

Sælgerne af Local World er Daily Mail-udgiveren DMGT med en nuværende ejerandel på 39 pct. og Yattendon Group. Local World udgiver 100 lokale og regionale aviser i primært Midt- og Sydengland.

I juli blev lignende planer forpurret af Yattendon Groups bestyrelsesformand Lord Illfe. Trinity Mirror udgiver selv 250 lokalaviser samt landsdækkende aviser som Daily Mirror og Sunday Mirror.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs