MediaWatch

Stor engelsk avishandel på vej

Udgiveren af Daily Mirror bekræfter forhandlinger om køb af lokalaviskoncern med Mecom-stifter i spidsen.

Trinity Mirror overvejer at betale 200 mio. pund - over 2 mia. kr. - for at overtage 80 pct. af aktierne i regionalavisudgiveren Local World. Det skriver the Guardian.

Trinity Mirror ejer i forvejen de øvrige 20 pct af aktierne i Local World, der har Mecom-stifter David Montgomery som adm. direktør.

Sælgerne af Local World er Daily Mail-udgiveren DMGT med en nuværende ejerandel på 39 pct. og Yattendon Group. Local World udgiver 100 lokale og regionale aviser i primært Midt- og Sydengland.

I juli blev lignende planer forpurret af Yattendon Groups bestyrelsesformand Lord Illfe. Trinity Mirror udgiver selv 250 lokalaviser samt landsdækkende aviser som Daily Mirror og Sunday Mirror.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs