MediaWatch

Børsen satte stort "reparationsprojekt" i gang efter By & Havn-artikler

Efter et møde med By & Havn rettede Børsen i april en stribe fejl i en artikelserie om selskabet. På samme møde var en ny artikel på dagsordenen. Parterne afviser, at den nye artikel var en del af "reparationsprojektet".

13. maj kunne Børsens abonnenter i ejendomstillægget læse artiklen ”Butiksaftale er på plads i Nordhavn”. Anledningen var, at By & Havn, som udvikler bl.a. et større område i Nordhavn i København, havde indgået en aftale med et privat selskab om at udvikle detailhandlen i netop Nordhavn.

De i alt fire sider med artiklen med tilhørende sideartikel og miniportræt af By & Havns adm. direktør, Jens Kramer Mikkelsen, ligner så mange andre sider i Børsen, men forløbet op til artiklen var mindre almindeligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs