MediaWatch

Morten Jeppesen stopper som pressedirektør

PFA's direktør for Koncernkommunikation og tidligere finansredaktør på Børsen, Morten Jeppesen, fratræder med øjeblikkelig virkning.

Foto: Foto: PFA

PFA har haft udskiftning på direktørpladserne, siden den nye adm. direktør Allan Polack trådte til i starten af året, og nu stopper også Morten Jeppesen, der indtil i dag har været direktør for Koncernkommunikation & Public Affairs.

Det skriver PFA Pension i en pressemeddelelse.

”Vi er midt i en strategiproces frem mod 2020, hvor vi mere gennemgribende ser på, hvordan PFA skal se ud i fremtiden. Jeg har i den forbindelse haft en dialog med Morten om hans fremtidige rolle i PFA. Vi har ikke kunnet nå til enighed i den forbindelse, og derfor har vi indgået en aftale, som betyder, at Morten er fratrådt med det samme. Det er kun helt naturligt med den centrale placering, han har haft i PFA, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Morten tak for en god, markant og loyal indsats i PFA,” siger Allan Polack i en pressemeddelelse.

Allan Polack siger desuden, at det endnu ikke er besluttet, hvordan området skal organiseres fremover.

Det er to år siden Morten Jeppesen sagde farvel til Børsen, hvor han var finansredaktør, og skiftede til kommunikationsbranchen og PFA.

Ud over fire år på Børsen har Morten Jeppesen været chefredaktør på Økonomisk Ugebrev og redaktør på Dagbladet Roskilde, hvor han var med til at dække Roskilde Banks krak. Han er forfatter til bogen "Blændværk" om bankens deroute.

 

PFA-direktør forsøgte at holde på stjerneduo

Fremtrædende topfigur forlader PFA

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs