MediaWatch

Minister åbner for større privatlivsbeskyttelse efter Se og Hør-sag

Se og Hør-sagen har sat politisk fokus på, om privatpersoner fremover skal kunne anmelde krænkelser af privatlivet direkte til politiet.

Foto: LARS KRABBE, Jyllands-Posten

Skal det være muligt at anmelde krænkelser af privatlivet til politiet - på linje med et cykeltyveri? Eller skal privatpersoner fortsat selv hyre en advokat og lægge sag an, hvis de mener deres grænser er overtrådt?

Det spørgsmål vil justitsminister Mette Frederiksen (S) nu bede Straffelovrådet om at vurdere, fremgår det af et svar til Folketingets Kulturudvalg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs