MediaWatch

Tillidsrepræsentant på B.T. er tilfreds med nye guidelines efter sexismesag

Nye retningslinjer i Berlingske Media sikrer, at den håndtering af en sexisme-klage på B.T., som fik medarbejderne til at udtale kritik af ledelsen, ikke vil gentage sig, mener tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant på avisen.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Ledelsens håndtering af en sag om sexisme på B.T. fik i november medarbejderne på banen og udtale kritik af ledelsen. Det skrev fagbladet Journalisten i sidste uge i en afdækning af sexismesagen, hvor otte tidligere studentermedhjælpere i efteråret klagede over grænseoverskridende adfærd fra en redaktør.

Personalesagen mod redaktøren, som bl.a. har ansvar for ansættelse af studentermedhjælpere, blev afsluttet i oktober med en advarsel til den pågældende redaktør. Siden er der blevet formuleret nye guidelines, der imødekommer den kritik, som medarbejderne rettede mod ledelsen i november, siger Rasmus Skat Andersen, tillidsrepræsentant på B.T.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs