MediaWatch

Tillidsrepræsentant på B.T. er tilfreds med nye guidelines efter sexismesag

Nye retningslinjer i Berlingske Media sikrer, at den håndtering af en sexisme-klage på B.T., som fik medarbejderne til at udtale kritik af ledelsen, ikke vil gentage sig, mener tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant på avisen.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Ledelsens håndtering af en sag om sexisme på B.T. fik i november medarbejderne på banen og udtale kritik af ledelsen. Det skrev fagbladet Journalisten i sidste uge i en afdækning af sexismesagen, hvor otte tidligere studentermedhjælpere i efteråret klagede over grænseoverskridende adfærd fra en redaktør.

Personalesagen mod redaktøren, som bl.a. har ansvar for ansættelse af studentermedhjælpere, blev afsluttet i oktober med en advarsel til den pågældende redaktør. Siden er der blevet formuleret nye guidelines, der imødekommer den kritik, som medarbejderne rettede mod ledelsen i november, siger Rasmus Skat Andersen, tillidsrepræsentant på B.T.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs