MediaWatch

Næsten hver tredje Politiken-ansat har oplevet uønsket seksuel opmærksomhed

Der skal bl.a. formuleres alkohol- og festpolitik på Politiken for at komme de kulturproblemer til livs, som en ny undersøgelse afdækker, siger ansv. chefredaktør Christian Jensen. Næsten halvdelen kender ikke Politikens procedurer for håndtering af uønsket seksuel opmærksomhed.

Christian Jensen, ansv. chefredaktør, Politiken. | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Tirsdag er medarbejderne på Politiken blevet orienteret om hovedkonklusionerne af den interne undersøgelse af seksuel chikane og sexisme, som avisen igangsatte for nogle måneder siden, og som er foretaget af Kvinfo for avisen.

Konklusionerne har både positiv og negativ klang. Som det første konkluderes det, at der ikke i løbet af de seneste tre år har været nogen medarbejdere, der har følt sig truet eller tvunget til seksuelle ydelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs