MediaWatch

B.T. gav redaktør en advarsel i Metoo-sag

En sag om grænseoverskridende adfærd fra en redaktør blev afsluttet med en advarsel og en reprimande til vedkommende, oplyser ansv. chefredaktør til fagbladet Journalisten.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

En redaktør på B.T. fik en advarsel og en reprimande i en sag om grænseoverskridende adfærd, oplyser ansv. chefredaktør på mediet, Michael Dyrby, til Journalisten.

"Vi håndterede sagen, da den kom frem i 2020: Vi tog sagen dybt seriøst. Vi talte med alle involverede parter – studentermedhjælperne, tillidsrepræsentanter, HR og ledelsen. Vi afsluttede sagen med en advarsel og en reprimande. Siden har der ikke været flere klager, og studentermedhjælperne fik ved et afsluttende møde en undskyldning," skriver Michael Dyrby i en mail til fagbladet.

Det var netop Journalisten, der i sidste uge kunne fortælle om begivenghederne i efteråret 2020, hvor otte studentermedhjælpere fortalte ledelsen om grænseoverskridende adfærd fra den pågældende redaktør og kritiserede ledelsens håndtering af situationen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs