MediaWatch

Årets sportsjournalist er fundet

Carsten Werge er rasende over, at det ikke blev holdet bag afsløringen af Qureshi-skandalen, som vandt prisen som Årets Sportsjournalist. Det blev derimod en kommentator fra Ekstra Bladet.

Carsten Werge. Foto af: Jakob Jørgensen, Polfoto.

Sportskommentatoren Jan Jensen fra Ekstra Bladet modtog fredag aften prisen som Årets Sportsjournalist til Danske Sportsjournalisters årlige prisuddeling.

Valget af prismodtageren er ikke faldet i god jord hos journalist Carsten Werge fra Tv3+, der er rasende over valget, skriver BT.

"Jeg synes ikke, det er i orden. Jeg synes selvfølgelig, at Viasat skulle vinde den pris. Vi er måske klassens frække dreng, men nogle gange er det os, der sætter trenden for journalistikken," udtaler han til avisen.

Carsten Werge er sur, fordi han mener, prisen skulle været gået til ham selv og resten af holdet bag afsløringen af Michael Qureshi-sagen.

Jan Jensen fik hædringen for afdækning af forholdene i det internationale håndboldforbund, IHF.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs