MediaWatch

Årets sportsjournalist er fundet

Carsten Werge er rasende over, at det ikke blev holdet bag afsløringen af Qureshi-skandalen, som vandt prisen som Årets Sportsjournalist. Det blev derimod en kommentator fra Ekstra Bladet.

Carsten Werge. Foto af: Jakob Jørgensen, Polfoto.

Sportskommentatoren Jan Jensen fra Ekstra Bladet modtog fredag aften prisen som Årets Sportsjournalist til Danske Sportsjournalisters årlige prisuddeling.

Valget af prismodtageren er ikke faldet i god jord hos journalist Carsten Werge fra Tv3+, der er rasende over valget, skriver BT.

"Jeg synes ikke, det er i orden. Jeg synes selvfølgelig, at Viasat skulle vinde den pris. Vi er måske klassens frække dreng, men nogle gange er det os, der sætter trenden for journalistikken," udtaler han til avisen.

Carsten Werge er sur, fordi han mener, prisen skulle været gået til ham selv og resten af holdet bag afsløringen af Michael Qureshi-sagen.

Jan Jensen fik hædringen for afdækning af forholdene i det internationale håndboldforbund, IHF.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs