MediaWatch

Orifarm henter kommunikationschef hos Nestlé Denmark

Medicinalvirksomheden Orifarm har ansat Martin Broberg, der i dag arbejder hos Nestlé Denmark, som ny kommunikationsdirektør. 

Foto: Orifarm / PR

Den fynske medicinalvirksomhed Orifarm har ansat Martin Broberg som ny kommunikationsdirektør. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef i Nestlé Denmark.

Det skriver Martin Broberg på det sociale medie LinkedIn.

Af opslaget fremgår det, at Martin Broberg begynder arbejdet hos Orifarm d. 1. august, og at han blandt andet får ansvar for kommunikation og public affairs i den danske medicinalvirksomhed.  

"Mit nye job bliver internationalt, da virksomheden i dag er til stede i en række lande og har store vækstplaner i sin 2025-plan. Så I kommer til at høre meget mere fremover om strategiske opkøb, organisk vækst og meget andet," skriver Martin Broberg.

Martin Broberg har foruden Nestlé Denmark arbejdet med kommunikation i virksomheder som A. P. Møller – Mærsk, DTL, ABB, ISS og Danisco.

Denne artikel er leveret af MediaWatch søstermedie, MedWatch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs