MediaWatch

Politiken henter profil fra Information til ny redaktørstilling

Journalist med speciale i den fortællende journalistik på Information, bliver redaktør på Politiken i en nyoprettet stilling med fokus på eksistens, unge og velfærd.

Foto: Marius Renner

Efter godt syv år som fortællende journalist på Information skrifter Line Vaaben til Politiken, hvor hun skal forme en nyoprettet stilling som redaktør for Eksistens, Unge og Velfærd. Det skriver Politiken.

I rollen skal Line Vaaben være med til at udvikle Politikens fortællende formater både som skrivende journalist og redaktør, forklarer indlandsredaktør Amalie Kestler.

"Med ansættelsen af Line Vaaben får vi ikke bare nye toner, men et helt nye instrumenter at spille på, når det kommer til historier om menneskers liv, dilemmaer og store valg," siger Amalie Kestler om ansættelsen.

Line Vaaben har tidligere været journalist på Kristeligt Dagblad, inden hun i 2014 kom til Information. Her har hun bl.a. stået bag serien "1.417 danske drab i 25 år", som hun blev nomineret til Cavlingsprisen for.

Hun er tidligere journalistisk fellow ved Syddansk Universitet og forfatter til bogen "Fortællingernes tid". Det nye kapitel i karrieren på Politiken begynder 1. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs