MediaWatch

Tillidsrepræsentant på Bornholms Tidende: Brug for ro på bagsmækken

Tillidsrepræsentant på Bornholms Tidende kalder det ærgerligt, at det ikke lykkedes at komme de uoverensstemmelser til livs, der betyder, at avisen skal have ny chefredaktør.

Foto: Colourbox

Efter godt et år på avisen stoppede Øjvind Hesselager i går, onsdag, som ansv. chefredaktør på Bornholms Tidende på grund af interne uoverensstemmelser.

Det skete i forlængelse af, at en stor gruppe journalister fra medarbejderforeningen på Bornholms Tidende i februar sendte et bekymringsbrev til adm. direktør på avisen, Kim Eland. Her udtrykte medarbejderne bekymring over chefredaktørens personaleledelse og redaktionelle ledelse, som fagbladet Journalisten beskrev i begyndelsen af marts.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs