MediaWatch

Costume ansætter ny digital redaktør

Modemagasinets online-del henter ny digital redaktør, der ikke er ubekendt med mediet.

Modemagasinet Costume ansætter ny digital redaktør til sitet Costume.dk, oplyser Benjamin Media, der står bag magasinet, i en pressemeddelelse.

Til posten har mediet hentet Amira Høg Daimar. Hun har tildigere været tilknyttet Costume.dk som student, mens hun samtidig har været modeansvarlig hos Metroxpress.

"Amira besidder det helt særlige talent, at hun er kommercielt tænkende, samtidigt med at hun forstår, hvordan man skaber godt redaktionelt mode – og skønhedsindhold, som lever op til den brandstandard, som vores læsere elsker os for," siger Camille Berner, digitalchef hos Benjamin Media, i pressemeddelelsen.

Amira Høg Daimar tiltræder sin nye stilling i begyndelsen af august.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs