MediaWatch

Børsen overtager Penge & Privatøkonomi

Børsen bliver ny ejer af Penge og Privatøkonomi fra nytår, skriver Børsen.

Dagbladet Børsen overtager månedsmagasinet Penge & Privatøkonomi fra Benjamin Media, skriver Børsen. Der er tale om en overdragelse inden for den nordiske mediekoncern Bonnier, skriver avisen.

Penge & Privatøkonomi kommer til at indgå Børsens samlede udbud af erhvervs og økonomiske nyheder og overtagelsen gælder både magasinet Penge & Privatøkonomi og sitet penge.dk, skriver avisen.

"Vi ser frem til at arbejde med materialet og folkene fra Benjamin. Der er både et kommercielt og et redaktionelt potentiale i Penge & Privatøkonomi og i penge.dk, som vi glæder os til at folde ud," siger Anders Krab-Johansen, adm. direktør for Dagbladet Børsen, i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs