MediaWatch

TV3 Sport hapser sportschef fra BT

Benjamin Munk Lund bliver ny redaktionschef på TV3 Sport, mens BT udnævner Morten Crone Sejersbøl som ny sportschef.

BT mister sin sportschef Benjamin Munk Lund, der fra 1. september bliver redaktionschef hos TV3 Sport. Til at udfylde hullet har BT udnævnt Morten Crone Sejersbøl, nuværende sportsredaktør på Berlingske, som ny sportschef. Han tiltræder ligeledes 1. september.

Hos TV 3 Sport er man glad for tilgangen af den kommende redaktionschef, som bliver del af tv-kanalens redaktionsledelse.

"Vi har masser af opgaver, og Benjamin vil med sin ledelseserfaring og sit grundige kendskab til sport og journalistik kunne sikre den ambitiøse fremdrift, vi efterstræber – ikke mindst på de digitale platforme, hvor Benjamin også har de kompetencer og knowhow, vi gerne vil sætte i scene," siger TV3 Sports ledende redaktionschef, Kim Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

Benjamin Munk Lund får ansvaret for arbejdet med TV3 Sports forskellige tv-kanaler og i særdeleshed den fortsatte udvikling af digitalt indhold og digitale platforme. Han har tidligere været sportsredaktør på Berlingske og Ritzau og journalist på Jyllands-Postens sportsredaktion. Det er således første gang, han skal lave sport på tv.

"Jeg kommer med stor ydmyghed i forhold til at lære et for mig helt nyt medie at kende, og jeg er glad for at skulle lære af landets dygtigste. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle produkterne på alle platforme og til at bringe de kompetencer i spil, som jeg har samlet op gennem lederstillinger på Ritzau, Berlingske og BT," siger Benjamin Munk Lund. 

Gammel kending på BT

Udsigten til ny sportschef i skikkelse af Morten Crone Sejersbøl bliver også mødt med begejstring på BT.

"Morten er en stærk profil, som jeg er sikker på, vores læsere vil tage godt imod. Sammen med redaktionens dygtige medarbejdere kan han tage BT Sporten de næste skridt fremad, både på print og digitalt," siger BT’s ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen i en pressemeddelelse, hvor han samtidig takker den afgående sportschef for hans indsats på avisen.

"Benjamin Munk Lund har på BT leveret en stærk og dedikeret indsats, som han kan være stolt af. Jeg ønsker ham held og lykke i det nye job," siger Olav Skaaning Andersen.

Morten Crone Sejersbøl har tidligere været fodboldredaktør på BT, inden han i slutningen af 2015 blev sportsredaktør på Berlingske. Han har været en del af Berlingske Media siden 2008, hvor han kom til BT.

"Jeg er utrolig stolt af, at jeg fremover kan kalde mig sportschef på BT. Der løber BT-blod i mine årer, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at fastholde og udvikle vores position som Danmarks Sportsavis. Vi skal lave endnu flere nyheder, sætte endnu flere dagsordener og fortælle endnu flere historier om vores største sportsstjerner til både BT og bt.dk," siger Morten Crone Sejersbøl i pressemeddelelsen.

Hans afløser som sportsredaktør på Berlingske vil blive fundet i løbet af sommeren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs